KONGES SLØJD BIRTHDAY TRAIN

GIVENCHY EARRINGS

Temmelig lang tid siden sidste indlæg, tiden er smuttet fra mig, og meget er sket siden juni sidste år. Måske jeg skulle forsøge at få sitet her op og køre endnu en gang? I disse Corona-tider kører der mange “challenges på Instagram. En af dem er “mit yndlings vintage-køb”. For mig er det disse vintage øreringe fra Givenchy købt hos Jerome Vintage. Eneste ulempe er at de er clip-ons og jeg af den grund stort set ikke har haft dem på meget mere end 30 minutter af gangen.

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONGES SLØJD BIRTHDAY TRAIN