SARA VIDE ERICSON "CONDUCTORS"

1616/ARITA

Hvis du skal til Tokyo i den nærmeste fremtid, så anbefaler jeg er besøg i shoppingarkaden under Palace Tokyo Hotel, hvor du kan købe porcelæn fra 1616/arita. Jeg endte med at slæbe to store poster porcelæn med hjem (som håndbagage), og skal helt sikkert retur i september.

Adressen er Momota Touen Tokyo Store Palace Hotel 1-1-1 Marunouchi Chiyoda-ku, Tokyo

If you are going to Tokyo any time soon, I recommend that you stop by the shopping arcade under Palace Tokyo Hotel. Here you can buy porcelain from 1616/arita. I ended up going home with to large shopping bags and I’m definitely going back to purchase more in September.

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SARA VIDE ERICSON "CONDUCTORS"