STEEL AND RATTAN CHAIR

INGA SEMPÉ FOR WÄSTBERG LAMP

Endelig er det blevet tid til at male mine vægge, og som I ved bliver væggen i soveværelset Jotuns Warm Blush. For at det ikke skal blive for lyserødt det hele, har jeg kigget på den her røde lampe designet af Inga Sempé for Wästberg – til over sengen. Hvad siger I til kombinationen af den røde og lyserøde?

I’m finally getting around to paint my walls and as you know, the walls in my bedroom will Jotuns Warm Blush. To avoid it getting to pink and girly, I’m think of adding this red lamp from Inga Sempé for Wästberg over the bed. How do you like the combination of the pink and red?

Similar post:
MINTY BREEZE, ST. PAULS BLUE, WARM BLUSH AND SOFT SKINMINTY BREEZE, ST. PAULS BLUE, WARM BLUSH AND SOFT SKIN

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEEL AND RATTAN CHAIR