MEMORIES

MINTY BREEZE, ST. PAULS BLUE, WARM BLUSH AND SOFT SKIN

malgodt_jotun_maling

Så har jeg endelig valgt de farver, som jeg planlægger at mine vægge skal males med. Minty Breeze i stuen, St. Pauls Blue i ekstra værelset, Soft Skin i gang/køkken og Warm Blush i soveværelset. Da min lejlighed ikke er større end 80 m2, er det vigtigt at farverne også passer sammen, men det synes jeg heldigvis de gør – virkelig meget endda. Lige nu har jeg lyst til at begynde at male alle rum, men det er vist bedst at tage et af gangen og færdiggøre det. Jeg skal nok holde jeg opdateret.

Jotun Lady maling via Malgodt.dk

I finally decided on what colours to paint my walls. Minty Breeze in the living room, St. Pauls Blue in the extra room, Soft Skin in the hallway/kitchen and Warm Blush in the bedroom. Since my apartment is only app. 80 m2 I thought it was important that the colours also matches, which I think they do. Quite a lot actually. I want to grab a brush and start painting now, but I guess it’s better taking it one room at a time and finishing it. I’ll keep you posted with progress.

1 comment

  • Malene

    Jotuns farver er så smukke. Og har virkelig en fin dækkeevne. Vi har også Minty Breeze og Warm Blush og er vildt glade for dem.

    Jeg vil lige gøre dig opmærksom på, at dit ene link er kalkmaling, som har en helt anderledes struktur. Vi fik nemlig bestilt forkert – det er flot, men noget helt andet en alm. maling.

    God arbejdslyst 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEMORIES