WISHLIST #19

NEW IN

9

Det er sjovt. som jeg bilder mig selv ind, at nu er det virkelig ikke nødvendigt med flere tasker – og det er det jo reelt slet heller ikke, men så dukker der en ny sag op, der ikke kan forlade mine tanker, og så har jeg pludselig sagt ja. Det samme skete, da denne Chanel sag dukkede op. Pludselig havde jeg sagt ja, selvom jeg egentlig havde besluttet at pengene skulle bruges på at spare op til ny lejlighed i stedet. Ups. Men jeg er nu ret glad for den.

It’s random how I so often tell myself, that I really don’t need another bag, which I actually really don’t, but then out of the blue something fabulous shows up and before I’ve even had a chance to reason with myself, I’ve agreed to buy it. It happened with this Chanel bag as well. All of a sudden I bought – minutes after actually decided to start saving for a bigger apartment. Well, well, I’m actually really fond of it.

1 comment

  • Mine

    Hold nu op hvor er den flot <3 Den er jo perfekt til sort tøj 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #19