WISHLIST #2

WISHLIST #3

22

Sponsoreret produkt fra Nori Nori Shop

Jeg brugte scruncies, da jeg var barn, og har siden svoret, at jeg ikke skulle bruge en igen, men altså man skal bare aldrig sige aldrig. Slet ikke når Comfort Objects laver de smukkeste af slagsen i det fineste vintage stof. Og sådan en, synes jeg vil være en virkelig fin julegave til en god veninde. Du kan også være heldig og vinde en her til en værdi af 450 kr. Alt du skal gøre er at gå til min Facebook-side og her tagge den veninde, som du gerne vil forære den til. Jeg trækker en vinder i morgen kl. 8. Vinderen kontaktes direkte via email.

Gennem hele december vil jeg forsøge at inspirere jer med ønsker til jul, enten til jer selv eller til andre, og for også at gøre det endnu mere juleagtigt, så kan I også vinde produktet.  Bare følg instrukserne og du er med i konkurrencen. Vinderen udtrækkes hver morgen kl. 9 og får direkte besked via email.

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #2