HANGING SCULPTURES

HOW TO DROP THE PREGNANCY WEIGHT

img_3726

Da jeg blev gravid lovede jeg mig selv et forløb med en personlig træner, når jeg engang havde født. Simpelthen fordi jeg synes, det var super svært at tage på og se min krop ændre sig, både mentalt og fysisk. Det var faktisk en virkelig stor udfordring ingenting at kunne lave i sidste trimester (I kan læse hvorfor her), især når jeg op til at jeg blev gravid, var forholdsvis aktiv.

Selvom jeg egentlig rimelig hurtigt har smidt de kilo, jeg tog på, så ser min krop stadig meget anderledes ud end tidligere. Den er bare løsere og på ingen måde stærk – og det vil jeg ændre på. Derudover fylder det også for meget i hovedet at den har ændret sig, så der skal ske noget. Jeg ved selvfølgelig godt, jeg har verdens sødeste lille pige som resultat, og jeg vil ikke gøre noget som helst om hvis jeg kunne, men jeg tror nu på, at det er vigtigt for mig selv at gøre noget ved de ting, jeg ikke er tilfreds med.

Derfor har jeg holdt mit løfte til mig selv, og gået i gang med personlig træning. Der er mange dygtige personlige trænere i Kbh, så det var ikke en let opgave, men mit valg faldt på Marie Louise Cramer, som jeg længe har fulgte på Instagram. Udover at hun virkede super dygtig og kompetent, så virkede hun også bare virkelig sød – og det er hun, alle tre dele faktisk. Meningen var først et mor-barn forløb, men da der gik en måneds tid inden det hold startede op, besluttede jeg mig for at starte et forløb på fire uger med tre ugentlige træninger med Mille, en af Marie Louises trænere, og derefter starte op på mor-barn holdet. Det var så sygt hårdt at komme i gang. De første gange var jeg svimmel og nærmest dårlig efter hver træning, men jeg synes faktisk også formen kom hurtigt igen og jeg kunne mærke, jeg blev stærkere. Jeg har – helt ærligt – elsket at komme i gang, det har været så sygt fedt at have en træner, det er dedikeret til dig og dine resultater tre gange om ugen. Og jeg har også set resultater. Faktisk har jeg tabt mig 10 cm, 1,1 kilo og sænket min fedtprocent med 2,3 procent. Endda uden at være fanastisk med mad og drikke.

Nu er jeg så opstartet på mor-barn hold og selvom både Mallorca og Skagen har været i vejen, så er jeg nu klar til at give den fuld gas igen, og være endnu mere opmærksom på hvad jeg spiser (hvilket er absolut det sværeste for mig), så jeg kan se endnu flere resultater. Da jeg ved en del af jer selv er gravide – eller næsten lige har født, vil jeg sørge for at holde jer opdateret undervejs og fortælle hvad der har været godt for mig. Marie Louise har også lovet at give nogle tips med på vejen.

Læs dsuden Marie Louises blog her.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HANGING SCULPTURES