WHEN ALL YOUR LUGGAGE IS STOLEN...

HANGING SCULPTURES

lot12

Jeg er vild med disse fine ophæng fra Frederikke Aagaard. De er håndlavede og lavet af vintage krystaller, silkefrynser, jade, marmor, glas, keramik (samt meget mere) og smukke skaller fra havet. Du kan enten købe dem samlet eller som et lille DIY projekt. Det synes jeg er ret sødt.

Frederikke Aagaard uroer fra Utzon.

I love these hanging sculptures designed by Frederikke Aagaard. They are all handmade and unique made from hand picked materials: Vintage crystals, silk tassels, jade, brass, wood, marble, glass, silver, ceramics, horn, amethyst, and of course sustainably sourced sea shells. You can also buy them as a DIY project. That’s so cute if you ask me.

 

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN ALL YOUR LUGGAGE IS STOLEN...