THE PERFECT CHRISTENING GIFT

WHEN ALL YOUR LUGGAGE IS STOLEN…

lot3

lot2

Simpelthen så nedtur at afslutte sin ferie på Mallorca med at få stjålet hele familiens bagage fra vores lejede bil. Der røg fire kufferter med alt – bl.a alt (undtagen solbriller) på dette billede. Øv. Mallorca er dejlig, vi havde lejet et fantastisk hus nær Santany, der havde pool, hvilket virkelig var værdsat, når det var 40 grader. Noor klarede turen med bravour – men ferie bliver bare anderledes end nogensinde før, når man har en lille med. Ikke dårligere overhovedet, bare anderledes. Jeg skal helt sikkert retur.

Jeg ville – især nu – virkelig ønske jeg kunne vinde gavekortet på de 5.000 kr til Nori Nori shop. Deltag her.

Stine Goya kjole, Hérmes sandaler og Dior solbriller fra Salling C Optik.

Such a sad way to end our vacation on Majorca by having our luggage stolen from our rental car. We lost four suitcases with all our belongings – including everything – but the sunglasses – on this pic. We stayed in a gorgeous house with a big pool near Santany. The pool was definitely very appreciated on the days with 40 degrees. Noor did so well, she loved swimming – but vacation is definitely very different than before when you have a little girl. Not bad at all, just different. We are for sure going back.

I really wish – now more than ever – that I could win the 5.000 DKK shopping spree for Nori Nori shop. Participate here

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE PERFECT CHRISTENING GIFT