NEW STRAW BAG

THE PERFECT CHRISTENING GIFT

Indeholder reklamelink
lot1

I dåbsgave fik Noor den her tegning, der er lavet af min veninde Lea. Som I kan se er det Noor, hendes storebror og Karla. Jeg har meget, meget længe ønsket mig en tegning af Lea (der udgiver børnebøger), men hun er ikke vild med at tegne til veninder. Hun er faktisk en af mine ældste og kæreste veninder. Vi har gået i gymnasiet sammen, og jeg kan huske, jeg så hende og tænkte: hun er sej. Jeg kan endda huske hvad hun havde på. Skæbnen ville at vi kom til at sidde ved siden af hinanden og vi har været veninder siden. Du kan købe hendes fine tegninger her.

Stokke bed and Jellycat rabbit from Lirumlarumleg

For Noor’s Christening she got this drawing made by my friend Lea. It features Noor, her big brother and Karla. I wanted one of Lea’s drawing for so long, but she’s not to keen on doing drawings for friends. She’s actually one of my oldeste and dearest friends. We went to high school together and I remember seeing her the very first day thinking: she looks cool. I even remember what she wore. Fortunately we ended up sitting next to each other and we’ve been friends ever since. You can buy her drawings here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW STRAW BAG