WEDDING PART 2 + WIN A 5000 DKK SHOPPING SPREE

NEW STRAW BAG

lot7

Jeg er helt enig med Josephine, når hun siger, at butikken Mimbreria Vidal er som at komme i stråtaske-himlen. Butikken ligger i en lille gade i Palma de Mallorca og er ret skøn. Den har alt hvad hjertet kan begære at strå-sager, fra tasker til hatte, lamper, måtter, planteskjulere og kurve. Den søde gamle mand i butikken kunne ikke et ord engelske, men heldigvis tog han imod Visa-kort. Jeg købte denne, samme model i større og en fin stråhat. Jeg er nødt til at vende retur i morgen og købe mere – jeg har fået bestillinger hjemmefra.

Mimbreria Vidal, Carrer dels Hostals 4, Palma de Mallorca

I definitely agree with Josephine when she says that the shop Mimbreria Vidal is straw bag heaven. You’ll find the shop in a small street in Palma de Mallorca and it sells everything straw – from bags to hats, lamps, mats, chairs and baskets. The sweet older man in the shop couldn’t speak one word of English but fortunately he did accept credit cards. I bought this bag, one in a larger version and a straw hat. business, and apparently one of the last remaining in Palma. I have to go back tomorrow as I  received several orders from home. 

her

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEDDING PART 2 + WIN A 5000 DKK SHOPPING SPREE