NUORI SKINCARE

GIVENCHY SUNGLASSES

Sponsoreret indhold

img_5085

Jeg bruger solbriller året rundt, også om vinteren. Jeg er svært glad for Céline og ønsker mig lige nu  dette par, dog faldt jeg den anden dag også for disse fra Givenchy, der måtte klikkes hjem. De er på udsalg her. Brug koden thestylecavalry10 og få yderligere 10 procent på alle solbriller på Smartbuyglasses.dk indtil den 14. juli.

I wear sunglasses year round, also during winter. I’m always into shades from Céline and I’m currently crushing on this pair – however the other day I found these from Givenchy and had to click them home. You can find them on sale here on Smartbuyglasses.dk

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUORI SKINCARE