Chanel sko

Hästens Headboard

Hastens.jpg
The headboard is in no way imperative in a bedroom but it does add a bit – or actually a lot – of oomph to it. There are a variety of sizes and fabrics on the market, but I decided on a tufted headdboard from Hästens. I picked a color that matches my walls to make the headboard blend in in a natural way.

 

Atlas headboard and bedding from Hästens, lamp designed by Arne Jacobsen from Interiorshop.dk and table from OxDenmarq.

 

Et sengegærde er måske nok ikke en streng nødvendighed, men det tilføjer virkelig noget ekstra til soveværelset. Der er mange forskellige slags på markedet, og du kan endda bygge dem selv, men jeg valgte dog et sengegærde fra Hästens, da jeg længe har været forelsket i det. Du kan få det i en del materialer og farver, men jeg valgte et farve, der matcher mine vægge, så det blender ind på en naturlig måde.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Chanel sko