Celine Shoes

Levis Vintage

image.jpeg
image.jpeg
In Los Angeles I finally found a pair of vintage Levis that fits. Or actually I found two pairs. And I’ve been wearing them more or less since. When buying vintage Levis, you can’t really depend on size but have to look at fit, which means you have to try them on and again this means no online shopping. I found both pairs in Reformation. I’m wearing them with my favorite pair of shoes from Céline and a chunky knit from By Malene Birger. The velvet pouf is from Norman Copenhagen.

 

I Los Angeles fandt jeg endelig et par vintage Levis, der passer mig. Eller faktisk fandt jeg to par. Og jeg har brugt dem på skift mere eller mindre siden. Når du køber vintage Levis, kan du ikke rigtig regne med størrelsen, men derimod fit,  hvilket betyder, at du er nødt til at prøve dem på, hvilket umuliggør at købe dem online. Jeg købte begge par i Reformation. Her har jeg dem på sammen med mine favorit par sko fra Céline og en chunky strik  fra By Malene Birger. Den fine velourpuf er fra Norman Copenhagen.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Celine Shoes