Gubi Beetle Chair

Celine Shoes

GetFileAttachment-8.jpg
Currently my favorite shoes. I was eyeing them in Paris in October but decided on another pair in the end, which I of course regretted (not buying the others, but not getting these as well). Luckily I found them on sale in January.

 

Mine favorit sko. Jeg så dem først i Paris i oktober, men endte med at købe et andet par. Selvfølgelig fortrød jeg det øjeblik jeg kom hjem – altså ikke at jeg købte de andre, men at jeg ikke også købte disse. Heldigvis fandt jeg dem på udsalg i januar.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gubi Beetle Chair