Pendants

Gubi Beetle Chair

image.jpeg
I’ve made a lot of changes at home recently. Not only did I paint the walls in my living- and dining rooms light grey, I also bought new dining room chairs. For as long as I can remember, I’ve had a black and white interior at home, and I really felt the need for a change and the Gubi Beetle Chair designed by Danish-Italian duo Enrico Fratesi and Stine Gam offered exactly that. The chair which is inspired by the anatomy and aesthetic of the beetle is the perfect mix of design versus functionality. I love the oppulent combination of dusty rose combined with the brass legs – that goes really well with my OxDenmarq table. The chairs were bought at by go-to-furniture-shopping destination, Interiorshop. I’ve been shopping furniture here for years and they always offer the very best service and got a wide selection of design classics (plus they deliver all over the country).

 

Jeg har lavet en masse ændringer herhjemme på det sidste. Ikke kun har jeg malet væggene i min stue og spisetue lysegrå, jeg har også købt nye spisebordsstole. Jeg har, så længe jeg kan huske, haft en sort og hvid farvepalette herhjemme og efterhånden følte jeg virkelig et behov for at der skulle ske noget nyt, hvilket jeg følte Gubi’s Beetle stol designet af dansk-italienske duo Enrico Fratesi og Stine Gam kunne hjælpe med til. Stolen, der er inspireret af billens anatomi og æstetiske er den perfekte blanding af design versus funktionalitet. Jeg elsker det overdådige look med den støvede rosa kombineret med messingbene – det for øvrigt passe så fint sammen med mit år rigtig godt med mit my OxDenmarq bord. Stolene har jeg købt hos min faste møbelpusher, Interiorshop. Jeg har shoppet møbler her i årevis og de tilbyder altid den bedste service samtidig med at de har et bredt udvalg af designklassikere – derudover leverer de over hele landet, hvilket er ganske rart. 

 

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pendants