Two Favorites

Elle Style Awards 2015

image.jpg
image.jpg
image.jpg
image.jpg
Last night I attended the Elle Style Awards 2015. I suited up in a black silk suit from By Malene Birger’s Fall Winter 2015 collection and accessorized with Ole Lynggaard Copenhagen snake ring and earring and Christian Louboutin shoes. I actually planned on wearing a light yellow dress but ended up going for an outfit  that was completely different from last year’s very soft and feminine look.

 

I går aftes deltog jeg i Elle Style Awards 2015. Jeg hoppede i et sort silke suit fra By Malene Birgers FW15 kollektion, der kommer i butikkerne til august. Dertil bar jeg en slangering og ørering fra Ole Lynggaard Copenhagen og Christian Louboutin sko. Min tanke var egentlig først at gå efter en lang lysegul kjole, men jeg skiftede mening, da jeg havde lyst til at komme i et markant anderledes outfit end sidste års feminine, bløde look. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Two Favorites