SLIDING IT

THE BAND

band_MG_4350_lowres100.jpg
While in the mist of a serious white wine haze, Wild Child (you may know her as Maiken) and I decided to form a band. I mean we were on Roskilde Festival and we did look like proper rock stars, so why not. Maiken called my look Kurt-Cobain-meets-Kate-Moss which is hillarious – anyway I was quickly nicknamed Gary (there are some serious brownie point to the ones who know why) and our band was a reality. Therefore meet Wild Child and Gary. Now we just need to start working on some materiale but that is just practicalities – Orange Stage is just around the corner. We had so much fun, that we even went for another band picture on day 2. Check out my instagram to see it (here).

 

Photos by Louise Damgaard

 

Midt i en voldsom hvidvinståge besluttede Wild Child (du kender hende nok som Maiken) og jeg selv at starte et band. Jeg mener, vi var på Roskilde Festival og vi lignede totalt rock stars, så hvorfor ikke. Maiken mente mit look var en blanding af Kurt-Cobain-møder-Kate-Moss, hvilket er alt for sjovt – anyway jeg fik hurtigt kælenavnet Gary (der er nogle seriøse point til dem, der kan gætte hvorfor) og vores band var en realitet. Nu er vi vist nødt til at starte med at abejde på noget materiale, men det er jo bare praktikaliteter – Orange Scene er så meget lige om hjørnet. Vi havde det så sjovt med det, at vi besluttede at gå efter endnu et band billede dag 2. I kan se det på min Instagram her.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIDING IT