TOP PICK ITEMS

SLIDING IT

Editorial_05.jpg
Editorial_04.jpg
Editorial_03.jpg
Editorial_02.png
Editorial_01.jpg
Editorial_07.jpg
Editorial_06.png
I’m definitely feeling the socks-in-your-slides-vibe currently. Just check out this amazing editorial in W Magazine shot by Craig McDean and styled by Edward Enninful. Go to Labériane’s amazing site to see the full editorial.

 

Jeg føler ret meget for sokker-i-slides lige for tiden, og min begejstring blev ikke mindre efter at have set den her fantastiske editorial skudt af Craig McDean og stylet af Edward Enningful for W Magazine. Tjek Labérianes cool site ud og se den fulde editorial. Simpelthen så fin.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TOP PICK ITEMS