PEARLS AND DIAMONDS

NUDES FOR ELLE STYLE AWARD

LotteSkovgaardNielsenTheStyleCavalryElleStyleAward2014ByMaleneBirgerFashionOutfit.jpg
LotteSkovgaardNielsenTheStyleCavalryElleStyleAward2014ByMaleneBirgerFashionOutfit_01.jpg
Here is my full look from yesterday’s ELLE Style Award (you might have seen the sneak peek at my instagram @thestylecavalry) . I was wearing (almost) all By Malene Birger from the upcoming pre-Autum collection, which will hit stores next week. Someone told me I looked a bit like one of Tolkien’s elves due to my fairy-like skin and the colors of my outfit. Too funny but I decided to take it as a compliment (Orlando Bloom here I come). It’s was a great night and I loved seeing my fellow Bisou-girls all dressed up.

 

By Malene Birger Tareza skirt, Tuian top, Tussanda lingerie top, Deliah leather jacket and Céline mules. Makeup and hair by Mia Jeppson and lash extensions by iLash&Brows.

 

Her er mit fuld look fra Elle Style Award i går aftes (måske du allerede har set sneak-peek på min instagram @thestylecavalry). Jeg var (stort set) klædt i By Malene Birger pre-Autumn fra top til tå. Jeg blev fortalt, at jeg lignede en af Tolkien’s elver pga. min blege teint og mit outfits farver. Alt for sjovt, men jeg vælger, at tage det som et kompliment (Orlando Bloom here I come). Det var en super fin aften og jeg elskede, at se mine Bisou-piger all dressed up.

Photos by Thomas Degner

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARLS AND DIAMONDS