ROSE HUES

HOPE STRIPES

The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Hope By Malene Birger 2.jpg
The Style Cavalry Lotte Skovgaard Nielsen Hope By Malene Birger 1.jpg
I’m loving those classic stripes at the moment. I mean, when are they ever not fabulous? As you can see I went all in and combined my jacket with a matching bag. And then I rekindle my love for my oversize, baggy leather pants. I’m wearing them all the time. Maybe I should wear them tonight for the Bisou-party at Condesa. We are celebrating another member in the Bisou-family. High five and welcome, Sidsel. You guys are also invited. Check out the party here.

 

Hope coat and bag, By Malene Birger leather pants (similar here) and shoes.

 

Jeg er vild med klassiske striber for tiden. Jeg mener hvornår er det lige de ikke er fantastiske? Som I kan se gik jeg all-in og kombinerede min frakke med en matchende taske. Derudover har jeg genfundet min oversize, baggy læderbukser. Lige bruger dem konstant for tiden og tænker, jeg skal have dem på i aften, når vi fejrer at Sidsel har joinet vores Bisou-familie. Velkommen Sidsel. Og som altid er I selvfølgelig også inviterede. Tjek mere ud her.

 

Photos by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROSE HUES