PRETTY PACKAGING

CAMOUFLAGE BAG

Somewhere between perfection and too-cool-for-school is what I’m gonna call this (Valentino, I presume?) bag. I love how the whole outfit really combines both print, sequins and of course camouflage. It really mix things up and makes the outfit stand out. Camouflage is a big trend this seasonso check out Christopher Kane, Michael Kors and 3.1. Philip Lim for inspiration. Also Danish brand Baum und Pferdgarten made the coolest camouflage dress and top.

© Style.com

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRETTY PACKAGING