WHAT I'M WEARING

CÉLINE TEE

Pludselig har jeg fået en trang til at add’e et par logoer til mit liv. Tænk at jeg skulle sige det højt. Men Rodarte sweateren og Céline t-shirt har overbevist mig. Celestine Cooney, fashion director på Twin Magazine, bærer den også bare virkelig pænt. At hun også har stylet Rihanna gør hende endnu mere cool i min bog.

Suddenly I got an urge to add a few logos to my life. Can’t believe I’m saying that out loud. But the Rodarte sweater and the Céline T-shirt has convinced me. Celestine Cooney, fashion director at Twin Magazine, does a really good job wearing it. And she is per definition cool in my book, especially since she recently styled Rihanna.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHAT I'M WEARING