CELINE SUNNIES

ELLE STYLE AWARD 2019 LOOK

Billeder taget af Thomas Degner.

I fredags var jeg til ELLE Style Award 2019, og først dagen før fandt jeg ud af hvad jeg skulle have på. Det har aldrig rigtig været et problem før, for By Malene Birger havde masser af festtøj. Men UNIQLO kunne ikke rigtig levere en gallakjole, simpelthen fordi de ikke laver den slags. Så jeg var vidt omkring, men fandt heldigvis denne Samsøe Samsøe kjole, som de var så søde at give mig. Skoene er fra Gianvito Rossi og øreringen har min veninde @sarajinmi lavet. Kjolen fås for øvrigt også i en fin blå.

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CELINE SUNNIES