ROKH BAG

CATHRINE RABEN DAVIDSEN “SEA CREATURE”


Mit seneste køb – en gave til mig selv i forbindelse med jeg fik nyt job – er denne litografi fra Catherine Raben Davidsen kaldet “Sea Creature”. Købt hos yndlings Edition Copenhagen.

Det er meget længe siden jeg har blogget rigtigt. Det har været svært at finde sin plads i denne verden, vi er mange, der har været virkelig længe i “faget” og mange nye er kommet til – og lige min plads har jeg været usikker på. Og derfor tog livet – min datter, min hund, mit job og alting derimellem over. Men nu er jeg vist retur.

FOLLOW ON INSTAGRAM

2 comments

  • Louise

    Jeg synes dine indlæg er rigtig fine, og kombinationen med udvalgte lækre interiør og mode items er lige mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ROKH BAG