GREEN GOYARD TOTE

BON BON TABLE LAMP

Jeg er helt solgt over Helle Mardahls smukke glaslamper, der ville være så fine hjemme hos mig. Jeg kan ikke helt bestemme mig for hvilken farven, jeg bedst kan lide. Den lattefarvede? Eller måske den honningsgule? Den er ihvertfald under alle omstændigheder tilføjet min ønskeseddel. Dog helt sikkert vældig meget over budget.

I died when I first saw these Helle Mardahl glas lamps. They would look amazing in my apartment. I can’t decide on which color is my favorite though. The latte? Or the honey? Either way it’s been added to my wish list – although it’s definitely way over budget.

Similar posts
Inga Sempé for Wästberg lamp
Murano lamp
Home #1
Home #4

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GREEN GOYARD TOTE