INGA SEMPÉ FOR WÄSTBERG LAMP

GREEN GOYARD TOTE

Jeg har meget længe ønsket mig et Goyard net i grøn. Men jeg blev alligevel for nærig, da jeg stod i butikken i Paris og hørte prisen. Så jeg måtte gå med forudrettet sag. Siden har jeg alligevel drømt om det, og har derfor holdt godt øje med Vestiaire Collective, hvor de til tider dukker op. Men shit hvor skal man være hurtig, for de ryger mega stærkt, ihvertfald dem i god stand. Men for noget tid siden blev det alligevel min tur til at “få” et net – det store af slagsen i den fineste grønne farve. Jeg fik det til ca. 4.500 kr. under butikspris, og heldigvis var det i ligeså god stand som beskrevet. Jeg var lidt nervøs for jeg har tidligere købt et par Céline slides, der var slidt og slet ikke som beskrevet.

I wanted a green tote from Goyard for such a long time, but when I intended to buy it that time I was in Paris, I freaked out by the price of it. So I left without the tote. Since then I’ve thought of it a lot and I keept a close eye to Vestiaire Collective, where they turn up once in a while. However, the ones in great condition, are gone almost before they are up on the site. But a few weeks ago I was the lucky “winner” of a green Goyard tote, and luckily it was as perfect and in as great a condition as promised on the site. I was a bit nervous about getting it, as I bought a pair Céline slides back in May and they were so worn out and not at all as expected.

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INGA SEMPÉ FOR WÄSTBERG LAMP