MINTY BREEZE, ST. PAULS BLUE, WARM BLUSH AND SOFT SKIN

STEEL AND RATTAN CHAIR

0614947_ph150018_s5

Jeg har købt en ny stol. Uden overhovedet at have plads til den. Men den var for fin og uimodståelig til at lade være – og heldigvis samtidig til at betale. Den er fra IKEAs samarbejde med designeren Piet Hein Eek, som jeg faktisk er en smule besat af. Han designer de pæneste ting. Stolen har en minimalistisk stål ramme, der passer helt perfekt til det mere flippede rattan-lignede sæde.
IKEA x Piet Hein Eek Industriell stol

I purchased a new chair. Without really having any room for it. But it was just so cute and irrisistable not to – and fortunately it wasn’t at all expensive. It the Industriell chair from the IKEA x Piet Hein Eek collab. As you know I’m quite obsessed with with Piet Hein Eek. He designs the prettiest items. I love how the steel frame makes the perfect pair with the rattan seat.

Moodings

FOLLOW ON INSTAGRAM

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINTY BREEZE, ST. PAULS BLUE, WARM BLUSH AND SOFT SKIN