FRESHWATER PEARL

MURANO LAMP

bolig2

Der er to ting, jeg ikke rigtig kan få nok af når det kommer til indretning. Lamper og puder. Og der er flyttet en del nye både lamper og puder ind hos mig på det sidste. Blandt andet denne lyserøde vintage Murano lampe. Den har endnu ikke fundet sit endelige ståsted, jeg flytter lidt rundt på den indtil jeg finder et sted, jeg synes, der passer. Jeg drømmer lige nu om at male mit soveværelse lyserødt og jeg føler godt, at lampe kunne ende der. Den lyserøde vægfarve skal være Warm Blush fra Jorun. Så pæn. Tænker I ikke lampen vil være pæn sammen med Warm Blush?

There are two interior items I can’t get enough of. Pillows and lamps. And recently  I purchased both new lamps and new pillows. One of the lamps is this pink vintage Murano lamp. I haven’t quite figured out where to put it yet. I can’t seem to find the perfect spot, so I’ll just keep moving it around until I find it. I think it might go really well in my bedroom, which I’m thinking about painting pink – to be more exact I want the color to be Warm Blush from Jorun. I love that color. Don’t you think the lamp will go really well with Warm Blush?

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRESHWATER PEARL