BIG TASSELS

SOPHIE BILLE BRAHE SEA HORSE EARRING

soehest

Jeg er bedst til øreringe. De er uforpligtende og skal ikke tages af og på hele tiden. Derfor forsøger jeg at samle flere af disse. Jeg har længe kigget langt efter søhesten fra Sophie Bille Brahe, og til min fødselsdag fik jeg den i gave af mine forældre og bror.

Earrings are my favorite piece of jewellery. They are somehow less committing as you don’t have to take them off/put them on constantly. I’ve wanted this sea horse earring from Sophie Bille Brahe for such a long time and for my birthday my brother and parents gave it to me. 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BIG TASSELS