WARM ON THE COLDEST OF DAYS

BIG TASSELS

4

Min smag i indretning har virkelig ændret sig meget gennem årene, fra det helt stringente hvide og sorte uden for meget pynt til nu at omfavne farver, muligvis de douche af slagsen, men dog stadig farver. Der er også sneget sig en del pynt ind gennem årene, og nu også de her fine kvaster fra Konges Sløjd. De har absolut ingen funktion – udover at pynte – og jeg elsker dem.

Big tassels from Konges Sløjd

My taste in interior decoration has changed through the years, from the very monochrome black and white to – now – actually embracing colors, possibly in douche shades, however still colors. Over the years I’ve even learned to love different kinds of decoration. Like these pretty tassels from Konges Sløjd. They might no have any function what so ever, but I still adore them.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WARM ON THE COLDEST OF DAYS