WALL COLOURS

WARM ON THE COLDEST OF DAYS

lotte3

lotte2

lotte1

Includes gifted products

Vinteren er så lang i år. Jeg kan mærke det på mit humør, min energi og min konstante træthed. Jeg glæder mig til forår og at være fri for først at putte Noor i flyverdragt og dernæst pakke mig selv ind fra top til tå. Heldigvis har min pels fra Meotine hjulpet mig igennem vinteren, den har virkelig været varm på selv de koldeste dage.

Jeg har følgende på: Meotine pels, Frame jeans, By Malene Birger strik og New Balance sneakers.

Winter seems to be never-ending. I’m feeling so low on energy and constantly tired. I can’t wait for spring and not having to first pack up Noor and then myself afterwards. Fortunately I’ve been keeping warm in my Meotine fur – even on the coldest of days. 

Photos by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WALL COLOURS