MINI TOYS

WALL COLOURS

lotte-skovgaard-nielsen-the-style-cavalry-normann-copenhagen

image_2

Jeg går og drømmer om at lave helt om her hjemme, og har mest af alt lyst til at udskifte alt, men det rækker økonomien dog ikke helt til. Derfor tænker jeg at starte med at male mine vægge. For nogle år siden malede jeg mit soveværelse taupe og stuerne grå. Dengang følte jeg virkelig det var modigt, men nu ville jeg ønske,  jeg havde valgt mere farverige farver.

e6f67a942e35c5ff339f29bcb05f4c5c

c053fded37b703449263c1ffd0dfe2fb

ladyminerals10679washedlinensmall
Jeg drømmer om en sart lyserød i soveværelset, en mint grøn i stuen og en beige til køkkenet.  Derudover drømmer jeg faktisk også om at få malet alle døre, paneler og andet træværk hvide. De trænger virkelig.

Billeder via French by Design, Only Deco Love

I’m dreaming about redecoration in my apartment. I feel like buying all new, but that’s not really an option. That’s why I think I might start with painting my walls. A few years back I painted the bedroom taupe and my living rooms grey. I felt so brave, but today I wish I would have gone even more “in”. Currently I’m dreaming of a delicate rose in my bed room, a minty green in my living room and a beige in the kitchen. Not I’m at it, I ought to also do something about the panels and doors.

1 comment

  • Malene

    Hvis du følger gertrudmb på insta, så har de malet deres nye hjem i de fineste farver 🙂 Det fede ved farver er, at det kan males over når trænger til noget nyt 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MINI TOYS