WISHLIST #24

THE SEBRA RHINO

14
I samarbejde med Sebra/In collaboration with Sebra

Den fineste næsehorn fra Sebra, som nu er begyndt at fange Noors interesse. Hun kravler lystigt efter den, når vi trækker den afsted. Noor tog for øvrigt sine første skridt den anden dag, okay det er stort, faktisk større end forventet. Hun bliver bare så stor. Hun har efterhånden en del legetøj og jeg må indrømme, at hun elsker alt det mega farvestrålende som jeg hader, men næsehornet her elsker vi begge to. Så sød. Den kan også fås som sparebøsse. Babystolen er fra Stokke.

Andre lignende indlæg:
The Sebra Doll Pram
The Juno Bed
Konges Sløjd Wooden Blocks

The cutest rhino from Sebra, which is now starting to catch Noor’s interst. She crawls like crazy when we play with it. By the way Noor took her first steps the other day, and it was huge, much more than expected. She’s getting so big, I can’t believe it. She has a lot of toys and I have to admit that she loves all the crazy colorful toys that I hate, but the rhino we both love a lot. It’s so cute. The baby chair is from Stokke.

1 comment

  • Lisbeth

    Ej hvor er den sød! De laver simpelthen nogen fine ting

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #24