NEW IN

WISHLIST #20

29

Parfumen er sponsoreret af Brands of Beauty

Det har været nogle sidste hektiske dage op til jul, og jeg har været totalt bagud med min julekalender. Så i dag får i hele 3 ideer til julegaver. Lige i sidste øjeblik.
Der er bare noget særligt over dufte, og jeg har svært ved at få nok af dem, specielt når flakonen også er noget af det smukkeste. Nomenclature er skabt i New York af Karl Bradl og Carlos Quintero og bruger nogle af nutidens mest inspirerende, eksklusive molekyler, endda så eksklusive at nogle bliver nidkært beskyttet af duftvirksomheder som industrihemmeligheder. I dag kan du vinde duften Iri Del, der med en bund af irisblomst og noter af bergamot og rav dufter helt himmelsk. Alt du skal gøre er, at smide en kommentar nedenfor. Jeg finder vinderen fredag aften kl. 20.

 

 

15 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW IN