WISHLIST #12

WISHLIST #13

24

Beauté Pacifique laver nogle rigtige kultprodukter, specielt Super3 Booster , der er en vitamin A Anti-Wrinkle Booster, og en ret effektiv af slagsen. Og den kan du selvfølgelig vinde sammen med en masse andre lækre produkter fra Beauté Pacifique til at værdi af over 2.500 kr. Du kan vinde følgende: Enriched Moisturizing Body Lotion, AHA Anti-Wrinkle Cream, Gentle Facial Exfoliator, Vitamin A Anti-Wrinkle Booster, Puffy Eye Gel, Enriched Moisturizing Cream, Enriched Hydrating Hand Creme, Cleansing and Moisturizing Water og D-Force Vitalizing Body Creme. For at vinde skal du i kommentarfeltet fortælle hvorfor netop du skal vinde. Jeg finder en vinder i morgen aften kl. 20. Vinderen får direkte besked.

28 comments

 • Pernille

  Fordi min hud har haft det Lidt hårdt 😆😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie P.

  Jeg fortjener at vinde, fordi jeg er startet på nyt arbejde i denne måned. Det er helt fantastisk men også hårdt og udfordrende, og min hud har desværre reageret kraftigt på det. Den har derfor brug for et julemirakel, så den kan stråle juleaften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fordi jeg skal giftes næste år og min hud trænger til mirakler! 👰🏼✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Min hud kunne godt bruge det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie

  Jeg skal vinde fordi jeg er arbejdsløs og på dagpenge og virkelig godt kunne bruge nogle lækre produkter som jeg desværre ikke har råd til 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Emilie

  Jeg skal vinde fordi jeg er studerende og i ulønnet praktik og derfor skraber bunden rent pengemæssigt;) Derfor ville sådan en masse lækre cremer gøre store underværker for mig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisbeth

  Wauw hvor lækkert! Min hud kunne godt trænge til sådan en omgang kærlighed 😍❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Jeg skal vinde fordi de her produkter simpelthen er FOR VILDE!!! 🙂 de virker super godt og så har de en skøn dugt synes jeg! 💕❤️✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Bare, fordi jeg gerne vil se lige så glad ud, som jeg er! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille Hartmann

  Fordi det har været hårdt arbejde at træne alle jer mødre imens jeres søde bebser græd 😜😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Bach

  Afsluttede min eksamen i går, så har brug for lidt selvforkælelse, og beaute pacifique er et virkelig lækkert mærke 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ann-Sofie

  Jeg er en måned fra at aflevere min PhD afhandling og stressen har simpelthen sat sig i min hud som er helt slået ud. Den trænger til et mirakel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth Kildevæld

  Jeg skal vinde, fordi jeg ovenpå et langt semester på studiet (med tør vinterhud) har brug for pleje. Krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Jeg skal selvfølgelig vinde fordi mon gravide krop har brug for et ordentlig boost, så jeg er klar til foråret med baby på armen 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Det skal jeg, fordi jeg arbejder udendørs, og min hud kræver særdeles god pleje for at komme nogenlunde hel gennem vintermånederne☃️❄️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal vinde fordi jeg elsker deres deodorant, Pit Stop (den eneste deo, der faktisk virker for mig, haha) og virkeligt godt kunne tænke mig at prøve nogle flere af deres skønne produkter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Fordi fordi fordi fordi jeg bare er så glad (og har en hud, der trænger)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Mols

  Efter er nyligt besøg hos en kosmetolog forleden, hvor jeg fik en dejlig ansigtsbehandling, er jeg blevet meget bevist om, at daglig behandling – det trænger min hud altså til! Så hver aften når børnene er puttet, så tager jeg mig tid til at være lidt god mod min hud. Men da jeg kun lige er begyndt på det, så mangler jeg mange produkter på badeværelseshylden, bl.a. har jeg ingen øjencreme, og tænker at Eye Puff gelen kunne være god her?! Jeg har prøvet BP’s maske, og den er DRØN lækker!! Jeg vil virkelig, virkelig gerne vinde, så jeg kan fortsætte min gode rutine og som sagt fylde op på hylden 🙂 Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ima

  Fordi jeg blev mor for nyligt og trænger i den grad til at få hjælp til at få kickstartet til hjælp til huden 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Strømqvist

  Jeg vil rigtig gerne vinde denne præmie da jeg har læst og hørt godt om dette mærke og kunne tænke mig, at starte på en ny serie af gode hudprodukter🙏🏻😍😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Fordi jeg har gået smidt mange penge hos hudlægen, og desværre ikke med noget nyt resultat.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Thy

  Jeg skal vinde fordi min hud har været igennem en hel del de sidste 3 måneder med en hård akne-behandling som gør at den er blevet endnu mere sensitiv og skriger efter en masse fugt! Og jeg har hørt alverdens godt om Beauté Pacifique – og har prøvet én ansigtscreme derfra som var så super god – så jeg og min hud krydser virkelig fingre! ✨🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Er gravid i uge 37, så lidt selvforkælelse fra Beaute Pacifique vil bare være toppen💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Uhh har tænkt længe, at jeg skulle begynde med anti-wrinkle-sager :/ Det her er jo den perfekte mulighed!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Min hud trænger til lidt “hjælp”.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Fordi alle omkring mig bruger disse produkter – og nu burde jeg også komme i gang 🙂 …. og så vil jeg dele nogle af dem med min mor – fordi hun elsker dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Har længe ville prøve Beaute Pacifique 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #12