WISHLIST #11

WISHLIST #12

23
Produkterne er sponsoreret af Green People

Er der noget min hud trænger til lige nu, så er det i høj grad glow – derfor synes jeg at Green Peoples Skin Glow Trio er en genial gaveidé. Gentle Cleanse & Make-up Remover fjerner effektivt urenheder og makeup, Fruit Scrub er en skrubbe creme, der opfrisker kedelig teint og giver øjeblikkelig glød, mens Beauty Boost Skin Restore fugter, nærer og balancerer, samt øger kollagen og genskaber hudens elasticitet. Alt du skal gøre for at deltage er, at skrive dit bedste beauty tips nedenfor. Vinderen trækkes i morgen kl. 20 og kontaktes direkte.

9 comments

 • mine

  Hej Lotte
  jeg modtog en mail fra dig om at jeg var så heldig at have vundet de her skønne skønne produkter, men jeg har ikke hørt fra dig siden. Har du modtaget min mail med oplysninger?
  Jeg håber meget at høre fra dig da jeg virkelig havde set frem til at prøve det her mærke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Mit bedste beautytip er, at blande lidt dagcreme i min concealer inden jeg forsøger, at dække hudens små skavanker – på den måde får man et meget mere naturligt/”no make-up” look 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine Jensen

  Læg 2 teskeer i køleskabet. Vågner man en morgen med hævede øjne, holder man de kolde teskeer op under øjnene – wupti det tager hævelsen og frisker dejlig op rundtom øjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikoline

  At sove nok:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • caroline m

  Mit bedste råd er at drikke masser af vand og sove 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mine

  Du er jeg ikke selv den store vandrikker – har aldrig brudt mig om at drikke det for tidligt på dagen men siden jeg er begyndt at have en vandkaraffel på køl med koldt vand, starter jeg nu morgenen med et koldt glas vand evt med en citronskive i, og det har altså hjulpet på huden synes jeg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Katrine

  Hav altid nogen teskeer i køleskabet og wuptiv! Vågner man op en morgen, med hævede og trætte øjne holder man teskeerne op under øjet et lille minut. Det nedsætter hævelsen og frisker dejligt op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Slidte hårspidser kan afhjælpes ved brug af kokosolie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • celine

  Drik masser af vand og grin en masse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #11