WISHLIST #8

HILDESTADT PLAY SQUARE

18

16

En ting jeg manglede, da Noor var (endnu mere) lille var et sted, hvor jeg kunne ligge hende fra mig. Indtil hun begyndte at rulle var sofaen okay, men da det skete måtte jeg finde på noget andet, og synes gulvet virkede forkert af en eller anden grund. Det havde været en kæmpe hjælp at have haft en lukket legemåtte, som denne fra Hildestadt Copenhagen. Noor gider ikke rigtig ligge stille mere, men hun sidder faktisk rigtig ofte og leger med hendes legetøj.

Hildestad Copenhagen Play Square and cuddle rabbit, Konges Sløjd Wooden Cubes and book

One item I definitely was missing when Noor was little was a place where I could  put her when I wasn’t carrying her around. The moment she started to roll over, I could no longer put her on the sofa and I somehow didn’t find it right to put her on the floor. It would have been great to have had a play square like this one from Hildestad Copenhagen. Even though she’s now to big for it, at least to lie-down on, she still uses it all the time for playing with her toys. 

2 comments

 • mine

  Den ser også rigtig fin ud! Tror du har helt ret i at sådan en ville virke perfekt til det formål for jeg kan godt følge dig i at det der med bare at lægge baby på gulvet virker lidt forkert 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thestylecavalry

   Ja, ikk. Ved ikke hvorfor? Den her er super fin, elsker farven og så kan den rulles sammen, så den intet fylder. Så fedt.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #8