HOT AIR BALLOONS

WISHLIST #4

22

Gifted product from Nori Nori Shop

En god rouge er altid en god gave og især når den er fra Kjær Weis. Jeg har tidligere skrevet om hvor vild jeg er med rougen i farven “Embrace” (her), og jeg er kun blevet mere vild med den siden jeg skrev om den sidst. Den er så dejlig let og blød og virkelig nem at tage på. Jeg bruger den faktisk hver dag. Derudover er emballage også bare virkelig pæn. Rougen kan blive din, alt du skal gøre er at følge Nori Nori Shop på Instagram og skrive dit navn herunder. Konkurrencen slutter i morgen kl. 10 og vinderen får direkte besked.

You gotta love a great rouge, and especially when it’s from Kjær Weiz. I previously wrote about how much I adore the color “Embrace” (here)  and since then I’ve actually come to like it even more. It’s so light and easy to apply – and I actually use it every day. And as an added bouns the packaging is really nice as well. The rouge can be yours, all you have to do is go follow Nori Nori Shop in Instagram and write you name below. The comcetition ends tomorrow at 10 am og the winner will be contacted directly.

 

8 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HOT AIR BALLOONS