WISHLIST #3

HOT AIR BALLOONS

18

Noget af det første jeg købte, da jeg fandt ud af jeg var gravid var de fineste luftballoner fra Authentic Models. Jeg kunne slet ikke stå for dem, og ledte efter dem så længe, og fandt dem heldigvis til sidst hos Lirumlarumleg. De hænger over Noors seng, og jeg håber, de med tiden vil give hende drømme om at rejse og opleve verden. Det symboliserer de ihvertfald for mig. De fås i fire forskellige størrelser og i flere forskellige farvekombinationer.

Authentic Models luftballoner og Sebra seng (læs mere om den her)

Some of the first thing I bought when I found out I was pregnant is these hot air ballons from Authentic Models. I just couldn’t help fall in love with them, and I spend so much time looking for them before finally comeing across them on Lirumlarumleg.We put them above her bed and I hope they will inspire her to dream about travelling and exploring the world. That’s at least what they symbolize for me. They are available in four different sizes and color combinations.

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #3