WISHLIST #1

WISHLIST #2

21

Includes sponsored products

Jeg er virkelig begejstret for Weledas babyprodukter (og Skin food ikke at forglemme) og jeg vil klart anbefale dem til alle, der har en baby eller små børn. De dufter ret fantastisk og giver masser af fugt til Noors hud fordi der er mandelolie i. Jeg har faktisk ikke brugt andet siden hun kom til verden i januar. Hun elsker at bade og efterfølgende at blive smurt/masseret med cremen.

Som noget nyt vil jeg i år gennem hele december inspirerer jer med ønsker til jeres egen ønskeseddel – eller hvad I skal give til andre. Men for at det også skal være lidt sjovt, så kan I også være så heldig at vinde samme produkter. Bare følg instrukserne og du er med i konkurrencen. Vinderen udtrækkes hver morgen kl. 9 og får direkte besked via email.

Her den 2. december udlover jeg i samarbejde med Weleda de lækreste produkter, nemlig Calendula Body Cream, Face Cream og Cream Bath. For at deltage skal du på min Facebook-side (under dette opslag) fortælle mig hvilken baby, der skal have produkterne (det må gerne være din egen).

 

1 comment

  • Rikke

    Det her ville være den bedste gave at kunne gi min egen bløde baby, Rio 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WISHLIST #1