BACK TO WORK

MASON PEARSON BRUSHES

16
Da jeg fik stjålet al min baggage på Mallorca, røg min Mason Pearson børste også. Ren katastrofe. Derfor var jeg nødt til at købe en ny, hvilket i sig selv er totalt nederen fordi den er så dyr, men jeg skal jo ligesom have redt mit hår. Jeg købte dog ikke kun en, men to. En til alm. brug og en til at rede filtret hår ud med, hvilket virkelig er nødvendigt. Den almindelig hedder “BN1” og er lavet af et mix af vildsvine hår og nylon, mens den anden hedder “Universal” og er lavet af ren nylon. Som sagt er de mega dyre, men de er det værd. Den holder forevigt, hvis ellers ikke den bliver stjålet.

When I had all my luggage stolen on Mallorca, my Mason Pearson brush was stolen as well. Such a (first world) disaster. That’s why I had to go out and buy a new one, which is so not cool because they are crazy expensive, but my hair of course needs a brush. However, I did not only buy one but actually two. One for normal use and one for sorting out messy hair, which is really necessary with my hair. The normal one is called “BN1” and is made of a blend of bristle and nylon, while the other is called “Universal” and is made of pure nylon. That said, they are expensive, but they are also worth it. And it will last forever – if it’s not stolen.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BACK TO WORK