KONGES SLØJD WOODEN BLOCKS

BACK TO WORK

8 7

5

I går startede jeg på job igen efter 11 måneders fravær. Det var faktisk en blanding af både frygt og spænding, jeg havde i maven i går morges, da jeg igen cyklede mod Frederiksberg. Noor bliver passet af min mor indtil der dukker en god pasningsløsning op, ventelisterne på Nørrebro er desværre lange, men lige for min sindsro pt. har det været en rigtig god løsning som en start. Jeg savnede Noor allerede inden jeg gik ud af døren. Men det var dejligt at være på job. Jeg har ikke været “alene” med mig selv så længe siden før Noor kom i januar.
Skjorten er fra Britt Sisseck og har de fineste flæser, tasken er ny og fra Chanel, men dem af jer, der følger mig på Instagram har allerede set den her, bukserne er fra By Malene Birger og skoene fra New Balance.

Lignende indlæg:
RUFFLED SLEEVE DETAILS
LOOK FOR NOOR’S CHRISTENING
ICE CREAM SOLVES EVERYTHING

Yesterday I started working again after being away for 11 months on maternity leave. I was feeling both fear and excitement when I was biking to Frederiksberg where HQ is located. My mum is taking care of Noor until we have a daycare solution in place. Unfortunately the waiting lists are long at Nørrebro, where we live. I missed Noor already before I left the house, but it was great to be back at work.
The shirt is by Britt Sisseck and has the coolest ruffles, the bag is new and from Chanel, but those of you who follow me at Instagram already seen it herem, the pants are from By Malene Birger and the shoes from New Balance.

 

2 comments

 • Kirsten

  Hvilke institutioner har du mon skrevet din datter op til? Jeg er selv nybagt mor og bor også på Nørrebro, men er i tvivl om, hvor de gode pasningsmuligheder findes… Kh Kirsten

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • thestylecavalry

   Åh, jeg synes simpelthen det er SÅ svært…. at finde et sted der er godt nok til at passe min datter. Du kender det sikkert, valgte dog Guldsmeden i sidste ende, Hvilke overvejer du?

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONGES SLØJD WOODEN BLOCKS