AESTHER EKME BAGS

KONGES SLØJD WOODEN BLOCKS

4736734d-651c-4f82-a855-09c78f2a2cf0

Includes gifted product

Det er så meget sødt legetøj til børn, og jeg kunne blive ved og ved med at købe til Noor. Mit seneste køb er disse træklodser med motiver, tal, bogstaver og et puslespil fra Konges Sløjd. Når vi bygger et tårn af dem, kan Noor kun tænke på at vælte det, hun bliver helt vild. Hun er en lille terrorist. Anyway, det er en virkelig god julegaveidé, hvis I mangler sådan et.

Konges Sløjd træklodser fra Lirumlarumleg, prikket sæt fra Serendipity Organics, hagesmæk fra Homeyness (gave)

Se min tidligere legetøjsanbefaling her:
The Sebra Doll Pram

There is so much cute toys for children and I can’t stop buying it for Noor. My latest purchase is these wooden blocks with cute drawings, numbers, letters and a puzzle  from Konges Sløjd. When we build a tower out of them, Noor can only think of tearing it down. She’s such a little terrorist. Anyway, it’s a really great Christmas idea if you’re missing one.

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

AESTHER EKME BAGS