PEARL EARRING

AESTHER EKME BAGS

25

13

To af mine favorittasker fra Aesther Ekme, der ifølge Vogue er den næste it-taske-designer. Jeg er enig for taskerne er så smukke og tidsløse. De er designet af brasilianske Stephane Park, der er uddannet fra Parsons i New York og Royal Danish Academy of Fine Arts i København. I kan se den ene i brug her.

Shop “Sac” i bordeaux og “Mini Sac” i rock her.

Two of my favorite bags from Aesther Ekme, who according to Vogue is the next it-bag-designer. I couldn’t agree more because the bags are just so beautiful and timeless. They are designed by Brasilian designer Stephane Park, who graduating in fashion design from Parsons, New York and the Royal Danish Academy of Fine Arts in Copenhagen. I’m wearing the bordeaux “Sac” here.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PEARL EARRING