RUFFLED SLEEVE DETAILS

PEARL EARRING

10
Dagene flyver afsted og jeg er nu gået ind i min sidste barselsuge. Det er ret vildt. Lige om lidt kalder hverdagen igen og jeg skal finde ud af hvordan den skal hænge sammen med en lille pige. Det bliver interessant. Anyway øreringen har min veninde Sara (@sarajinmi) designet og lavet. Jeg absolut elsker den.

I can’t belive how one day just takes another and that this is the last week of my maternity leave. Soon it’s back to every day life, only (BIG) difference is that now I have a little girl who must fit into it as well. Anyway the earring is designed and made by my very talented friend Sara (@sarajinmi). I absolutely adore it.

1 comment

  • Simone

    Super smukt smykke! Er det muligt at købe et sæt øreringe fra hende? Eller evt. bestille 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

RUFFLED SLEEVE DETAILS