PRODUCTS THAT WORKS

RUFFLED SLEEVE DETAILS

19

18

20

Includes gifted products

Okay, jeg ser virkelig, virkelig, virkelig træt ud, hvilket jeg også er, for Noor er sådan en natteravn for tiden. Manglende søvn er noget af det værste i verden, og jeg kan slet ikke beskrive hvor meget jeg glæder mig til en nat med uafbrudt søvn… der går nok desværre lidt tid endnu.
Jeg er ret begejstret for den danske designer Britt Sisseck, og kjolen er da også designet af hende. Den har klassiske striber og fine flæseærmer (der er aftagelige). Jeg er desuden ret overrasket over hvor mørkt mit hår er. Kan I huske hvor lyst det var i bloggens spæde start? Hvis ikke, så tjek dette indlæg ud.

Britt Sisseck Berta kjole, Frame jeans og Balenciaga støvler (lignende her)

I know, I look exhausted but that’s probably because I am. Noor is such a night owl these days. Lack of sleep is one of the worst things, I can think of and I cannot tell you how much I’m looking forward to a full night’s sleep.. unfortunately that probably won’t happen anytime soon.
The dress is by Danish designer Britt Sisseck. I’m really into her designs at the moment, and I really hope she will do really, really well. It has pretty classic stripes and the sweetest (removable) ruffled sleeve details. Also I’m quite surprised to see how dark my hair is now. When I started thestylecavalry I was very blonde. Check this out, if you don’t remember…

Photos by Thomas Degner.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRODUCTS THAT WORKS