THE SEBRA DOLL PRAM

PRODUCTS THAT WORKS

21

Gifted products

Det er snart jul, og hvis du ikke rigtig ved hvad du skal ønske dig, men drømmer om lange vipper og fyldige bryn, så kan jeg klart anbefale M2 Beautés produkter – Eyelash Activating Serum og Eyebrow Renewing Serum. Hvorfor? Fordi de virker. De er dyre, men ret drøje i brug – også selvom du bruger dem to gange om dagen (M2 anbefaler vist en gang). De er super nemme at bruge og tager seriøst 5 sekunder at påføre. Jeg fik markant tykkere og længere vipper og fyldigere bryn. Eneste ulempe er at man skal blive ved med at bruge den for at vedligeholde resultatet, det erfarede jeg ihvertfald.

Køb M2 Beauté Eyelash Activating Serum og Eyebrow Renewing Serum

Not long until Christmas now and if you don’t know what to wear but always dreamt of long lashes and fuller brows, then I can definitely recommend M2 Beauté’s produkter – Eyelash Activating Serum og Eyebrow Renewing Serum. Why? Because they work. They are quite expensive but long-lasting – even though you use them twice a day. They are super easy to use and take no more than five seconds to apply. Only disadvantage is that you have to use them continuously to keep the results.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE SEBRA DOLL PRAM