NEW BALANCE 991

THE SEBRA DOLL PRAM

13

I samarbejde med Sebra

Jeg tabte fuldstændig mit hjerte til den her dukkevogn fra Sebra, da jeg først så den under min graviditet. Det er sjovt som man pludselig kun kan tænke på børnetøj- og ting, når man “pludselig” er gravid. Eller måske det ikke er sådan for alle, men det var sådan for mig. Pludselig fik jeg et kæmpe behov for at eje alle de søde sager, som jeg forestillede mig ville være perfekte til den lille pigen i min mave. Heriblandt denne dukkevogn. Jeg fik fingre i den inden jeg fødte, men vi har faktisk først nu fundet den frem, da Noor først nu er stor nok til den. Den er ikke beregnet som gå/stå-op-og-holde-balancen-vogn, men vi bruger den lidt som dette, mens vi selvfølgelig holder godt fat i både den og Noor, og hun elsker den. Jeg er ret vild med de rene linjer og selvfølgelig at den er grå, så den matcher mine vægge. Du kan dog også få den i lyserød, hvid og lilla. Sebra producerer også Juno-sengen, der faktisk nu hedder Sebra-sengen (det har jeg tidligere skrevet meget mere om her), og hvad jeg elsker ved den og vognen her, er at de er små, fine designklassikere, som vi kan beholde i årevis.

Dukkevogn fra Sebra og Gubi lounge chair fra Interiør.

I samarbejde med Sebra, som jeg så fint er ambassadør for, vil jeg vise jer nogle af mine favoritter fra mærket, der har et kæmpe sortiment af sager, du ikke anede, du ikke kan leve uden. Produkterne er sponsoreret af Sebra, men ordene er selvfølgelig helt mine egne.

I completely lost it when I first came across this Sebra doll pram during my pregnancy. It’s just so cute. It’s funny how you – all of a sudden when you find out you are pregnant – can only think of children’s clothes and interior. Or maybe that’s not the case for everyone, but that’s what happened to me. Suddenly I really felt like I needed all the cute baby stuff for the little girl in my belly. Including this doll pram. I actually got it before I even gave birth, but we just started using it as Noor has been too little. It is not intended as a baby walker, but that’s how we use it at the moment – while of course holding on to both Noor and the pram – and she loves it. I’m really into the clean lines and that it’s grey so it matches my walls. It’s a bit sick, I know. You can also get it in pink, white and purple. Sebra also produces the Juno-bed, which is actually now called the Sebra-bed (I’ve previously written a lot more about that here) and what I love about the bed as well as the pram is that it’s cool design classics, that you can keep for yours to come.

Photo by Thomas Degner.

 

3 comments

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW BALANCE 991