SOFT AND COMFY

NEW BALANCE 991

new-balance-lob-agency-the-style-cavalry-lotte-skovgaard-nielsen-991-dear-denier-frame

Jeg har så længe ville have nye sneakers, men har bare ikke fået taget mig sammen til at købe et par. Måske fordi jeg absolut ikke er med på hvad der sker, når det kommer til sneakers. Jeg har dog længe været vild med New Balance 991-modellen og jeg er simpelthen så glad for det her par, som jeg har haft på siden jeg fik dem sidste uge.

New Balance 991 sneakers, Frame jeans from Nori Nori Shop and Dear Denier sokker.

I’ve wanted a new pair of sneakers for so long, I just haven’t gotten around to buying a pair. Perhaps I didn’t really know where to start as I’m no near an expert in the area. However I’ve had a crush on the New Balnce 991 model for quite some time, and I’m so happy with these. I’ve been wearing them since I got them.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOFT AND COMFY